tag:blogger.com,1999:blog-5784658676577748451.post7523261685501767548..comments2023-06-30T10:20:50.486+02:00Comments on LCHF och naturlig mat i Lilltäppans kök: Nytt knäckebrödmonkanhttp://www.blogger.com/profile/10925386856689748777noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5784658676577748451.post-16773089570276204972013-11-13T07:38:47.502+01:002013-11-13T07:38:47.502+01:00Jag tänkte inte så mkt på kolisarna, mer på jäset ...Jag tänkte inte så mkt på kolisarna, mer på jäset i sig. Men så liten mängd som det var så jag tänker också baka det igen! ;)<br /><br />Kram/Mmonkanhttps://www.blogger.com/profile/10925386856689748777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784658676577748451.post-54428196033420275552013-11-12T22:30:13.547+01:002013-11-12T22:30:13.547+01:00Det knäcket har jag också testat, jättegott! Jag h...Det knäcket har jag också testat, jättegott! Jag hade inte alla fröer så jag byttre lite. Mycket gott!<br /><br />Om man har rätt mängd jäst så förbrukas den i jäsningen och tillagningen... då borde det inte finnas några kolhydrater kvar av den när brödet är gräddat. Men man kan ju inte garantera att all jäst används.<br /><br />Jag kommer baka det igen i alla fall. :-)<br /><br />Kram ErikaErikas LCHF till vardag och festhttps://www.blogger.com/profile/00203320658251252776noreply@blogger.com