Vi grillar en del så här på sommaren. Har ni kanske förstått, hehe. Vi grillar klassiskt, dvs med kolgrill och det tar en stund innan maten blir klar. Typ. Har därför nästan alltid lite plock innan och medans vi väntar på rätta glöden! I söndags blev det
aubergineröra på
mandelfröknäckebitar och parmalindad cantaloupemelon. Inte illa.
Parmarullar, mandelfröknäckebitar och världens godaste aubergineröra. Perfekt sommarplock till ett glas rose' vid grillen. ;)
Mums, mums med sådant plock!
SvaraRaderaKommer absolut att hojta till nästa gång jag åker till Rosendals trädgårdar! :)
Kram kram
//Lana
Ja, gott!
RaderaDå kan vi picknicka där nästa gång! :)
Kram/M
Tack för hjälpen föresten med testen att kommentera på bloggen. Många har nämligen hört av sig via mail och sagt att det inte går att kommentera och alla har Iphoen eller Ipad. Kanske du kan kommentera eftersom du har ett googlekonta... får se om jag kan lösa problemet.
SvaraRaderaTack igen för hjälpen!
♥ Kram Erika ♥
Så lite så, ;)
Radera/M
Mmm gott! Grilla är ju bland det godaste som finns! Jag brukar också göra sån där melon och parmaskinka, fast jag brukar ha lite getost på melonen först innan jag lindar på skinkan! Bara ett litet tips, prova du kommer gilla det!
SvaraRaderaHa en fin morgondag!
Kram C <3<3<3
Det ska jag prova!
RaderaKram/M