VÄLKOMMEN IN I MITT GODA KÖK!

torsdag 29 november 2012

Biljetter!

I morgon släpps biljetterna till Robbies konsert på Ullevi i sommar. Idag kunde man köpa biljetter på "pre-sale" via Robbies facebooksida. Jag var på som f-n. Klockan 10 satt jag beredd vid datorn (på jobbet, på arbetstid, hmm) med kreditkort och ticnetinloggningsuppgifter klara (förutseende, men jag har ju inte tänkt på något annat sista dagarna. Känner mig som en tonåring. Bara köandet i sovsäck som saknas nu) och fingrarna på tangenten och länken.

Inte hände något!!! Länkarna bara gav en ny Robbie-sida. Till sist hade jag typ hundra sidor öppna - likadana och utan möjlighet att köpa biljett. Och jag som är en rastlös oteknisk idiot som avskyr strul med datorn blev grymt frustrerad. Efter en stund kunde jag se hur britterna började plocka hem sina biljetter - läste deras lyckliga kommentrer med fyrtio lyckliga utropstecken efter.

Men har jag ett jobb att sköta, hmm, så jag fick ge mig en stund. Försökte en knapp timme senare. Nu kom jag fram till pre-sale sidan och hittade länken till Göteborg och Ullevikonserten. En länk som gick till ticnets sida som sade att biljetterna släpps på fredag klockan tio och att det inte var tillgängligt! Suck!

Tänkte att jag får göra samma sak fredagmorgon och hoppas på bättre tur och jobbade vidare i mitt lilla kök. Kunde inte tänka på något annat, herregud nu hade jag ju ägnat en del arbetstid åt biljettsökandet, vore väl själva den...så när min arbetstid var slut så provade jag igen.

Vips! Inne! Poff, poff, poff! och två biljetter var mina. Två betalda biljetter som ligger på en PDF-fil och som ska skrivas ut senare och förvaras i kassaskåpet. Hehe.

Och ännu bättre, nu ska ni få höra: Den sajten jag var inne och tittade på i måndags hette biljett24 och de säljer biljetter innan de har tillgång till de, sade en på jobbet! De påstås garantera en biljett och tar runt femhundringen extra för det (alltså hade jag kunnat köpt en biljett redan i måndags av dem för dyra pengar och sedan kanske de inte fått lika många som de sålt och de hade jag kanske stått utan...kanske) så nu blev mina biljetter två för en kändes det som!

Ett mycket enkelt hotell/vandrarhem i Göteborg är också bokat!

Robbie, here I come!

2 kommentarer:

ryskadockor sa...

Grattis! Vad kul! :)
Och så på er speciella dag! Coolt!
Kram kram
//Lana

monkan sa...

Jag är såå nöjd! :)