VÄLKOMMEN IN I MITT GODA KÖK!

måndag 26 november 2012

Robbie Williams

Alltså...jag gillar Robbie Williams. Sista året har jag sagt att om han kommer till Sverige då ska jag f-n i mig gå och se honom - jag är inte så överdrivet förtjust i stora evenemang och brukar inte störas nämnvärt av att inte få se Stones och Bossen och Madonna (ja ok hon då!) - och idag kom beskedet att han kommer till Ullevi i sommar!

Yippee, jag blev lycklig!

Nu är jag inte lycklig längre...gick in och kollade lite vad det kunde kosta - de släpper biljetterna på fredag. Billigaste ståplats ettusenfemhundra kronor!!! För en...

Jag vet att jag är stenålders. Men kom igen..! Nä, att det inte var gratis fattade väl till och med jag men min gissning låg på hälften - makens ännu lägre. Förstår nu att jag inte hängt med i prisutvecklingen på konsertbiljetter alls.

Nu är surtanten ledsen. Nu måste surtanten fundera ut vad hon ska försaka för att få en biljett. Ja, två biljetter. Tre lök. Plus en resa plus ett uppehälle.

Nä.

2 kommentarer:

ryskadockor sa...

Man va? Så dyrt! otroligt vilket pris...
Han är inte billig han... :(
Kram

monkan sa...

Nä...men jag har bestämt att vi ska dit iaf...konserten är på dagen 30 år efter det att jag o maken träffades o blev kära! Så det får bli firandet! :)
/M