VÄLKOMMEN IN I MITT GODA KÖK!

onsdag 14 november 2012

Snabbmat

Röjde rejält i mitt arbetskök under tisdagen...allt stod huller om buller, i kartonger, i lådor och i kassar...vad ska jag behålla, vad ska jag göra mig av med? Hur mycket har jag använt det här och kommer jag använda det här? Fyra otroligt oljiga/feta våffeljärn? Åtta stekpannor? Trettio såskoppar i rostfritt? Hundra uppläggningsskedar? Kan något gå till Röda korset? Lite stressad, ja...idag onsdag är sista röjardagen, torsdag rivning!

Arbetade alltså lite längre än jag brukar under tisdagen men det slumpade sig att maken också var lite sen från sitt jobb så han kunde hämta upp mig. Nice, för det är lite kyligt ute, jäkla nordlig vind som ställer till det!

Vi åkte förbi Forum, ett sådant där stooort centrum - för dig som inte är från storstan - jag behövde köpa hudkräm. Hur kan min hy vara så torr så mycket fett som jag äter..? (Ja, just det, jag förbränner förstås allt fett!) Well, well, det gick bra, tack vare alla julklappspaket som finns redan, hehe, fick både dusch- och hudkräm av fint märke för under trehundra! Det märket jag tänkt mig, också. Me like.

Men maten då? Riktigt bekväm tisdagsmiddag, sashimi...(sushi går inte längre, för mycket ris...blir kryp i min kropp...)

Spana in den rejäla kludden wasabi uppe i högra hörnet...

Och nu är kökets alla prylar utröjda, jag är sjukt trött, men fascinerad att jag hann, kunde gå redan kl fem. Det blir en tidig kväll, ska låta maken se fotbollen själv, jag har en Elisabeth George-bok på sängbordet jag ska läsa i.

2 kommentarer:

Marja - Baka Sockerfritt sa...

Jag bor jättenära forum, men ldrig köpt mat från sushistället! Jag som älskar sashimi borde vekligen gå dit!

http://bakasockerfritt.blogg.se/

monkan sa...

Gillar oxå sashimi, lite dyrt bara...
/M