VÄLKOMMEN IN I MITT GODA KÖK!

söndag 10 november 2013

Visby

Nu börjar vår Visby-vistelse gå mot sitt slut. Det har varit så trevligt. Vädret har varit riktigt jävla ruskigt, hehe, precis två sådana blåsiga och blöta, äckliga novemberdagar en helst vill slippa! Men vad gör det? 

Utflykt
På lördagen åkte vi norrut mot Fårosund och Bungenäs; där vi åt en god gulaschsoppa vilket passade utmärkt eftersom vi gått dryga kilometern i ett regn som piskade vågrätt.
Kan rekommendera Bungenäs Mat, finns även övernattningsmöjligheter. Öppet sommartid men även helger nu på hösten. Passar den som gillar olika nyanser av grått! Höst är trots allt höst.

Gula huset
Vi vaknade till sol idag, så efter långfrukost och morgon-teve beslöt vi oss för en promenad. När vi kom ut på Stora torget (ja så centralt bor våra vänner) kom regnet. Och vinden. Vi tog vår tillflykt till caféet Gula huset och drack latte och några åt nygräddade bullar - inte jag! - och sedan småsprang vi tillbaka hem...Nåja, jag har faktiskt promenerat i Visby förut! 

Utsikt från ett litet fönster

Så här mysig utsikt från lilla fönstret!

2 kommentarer:

Svetlana Driagina sa...

Så härligt med utflykt till Gotland! Verkligen mysig utsikt från fönstret! :)
Det är väl sådant väder så här årstid där borta!
Ha en fin måndag!
Kramar!
//Lana

monkan sa...

Vi har verkligen haft trevligt! Vi har inte träffats på ett tag så vad gör väl lite regn och vind - vi kunde snacka ändå!

Kram/M