VÄLKOMMEN IN I MITT GODA KÖK!

tisdag 17 juli 2012

Semesterplaner

Detta år blir det ingen Greklandssemester för oss (nu när grekerna verkligen skulle behöva oss!) men den evigt pågående renoveringen kostar pengar och ja, det blev inget helt enkelt. Å andra sidan var vi där två gånger förra året… tyvärr är det ingen vidare värme här på hemmaplan, extra tröja på!Men åka på semester ska vi! Vi har planerat en storstadssemester som vi lite skämtsamt säger.Vi börjar med Sandviken. Jag har en morbror där och jag har inte träffat honom, hans fru eller min kusin på många år så nu blir det äntligen ett besök där! Efter Sandviken åker vi vidare till Östersund.

Första kvällen i Östersund är det tjugonio år sedan jag och maken sågs för första gången och ”blev ihop” (inte i Östersund dock utan på Golden Days, Kungsgatan, Stockholm!). Därför tänkte vi äta en god middag på någon restaurang, första kvällen i Östersund, har fått några tips av en fd arbetskamrat som numer bor där. Vi tänkte oss också en del utflykter runt i trakten.När vi gjort Östersund med omnejd så puttrar bilen vidare mot Umeå, vi ska hälsa på B och L där, på deras oas, Karthällan. Till det besöket har jag beställt medelhavsvärme så jag kan bada.

När vi sovit där två nätter så åker vi vidare uppåt, destination Skelleftehamn, dit vår dotter flyttat med sin pojkvän. Dit längtar jag jättemycket! Och oj, vad loppisar jag ska besöka!Avslutar turnén med Piteå och lilla mamma. Därefter är jag redo för den riktiga storstaden igen! Då får vi en dryg vecka på hemmaplan innan verkligheten kommer ikapp oss!

Kommer förstås längta efter katten när jag är borta och sonen, hehe! De får passa på varandra, de två som är hemma!

Så det blir inga stora blogginlägg från slutet av veckan! Kan ju blogga lite med kameran, så en och annan rapport blir det säkert.

Och alla bilderna är förstås från Grekland, Samos, hösten tvåtusenelva

2 kommentarer:

ryskadockor sa...

Sandviken i Gästrikland?
Välkommen då! Jag bor i Sandviken! :)
Kram
//Lana

monkan sa...

Tack! Ja, det Sandviken!
/M