VÄLKOMMEN IN I MITT GODA KÖK!

onsdag 10 juli 2013

Krav

Idag har det regnat hela dagen. Suck. Men nu är det snart sol. Tack.

Kravmärkt
Jag går mer och mer mot att köpa mer och mer ekologiskt och krav. Jag har alltid försökt köpa ekologiskt men ibland har kassan varit för skral och, ja...det är inte alltid lätt! Fast nu är vi bara två personer i hushållet och jag försöker ta ett Krav-beslut varje gång jag handlar. Sista veckohandlingen gick det grymt bra, det var bara tre saker som inte fanns ekologiskt. Nöjd.

Kyckling, lammfärs, bacon, paprika, gurka, tomater, aubergine...ekologiskt!

I måndags blev det en gräddig pasta carbonara, tisdagen bjöd på kyckling med pestosås (recept kommer!) och idag lammfärsbiffar i gräddig paprikaröra och med auberginegratäng (recept kommer!)


En gräddig carbonara, det blir jag mätt på! Här med LCHF-pasta under knaperstekt ekologiskt bacon, grädde och svartpeppar och sist en lycklig äggula! Detta är gott!
 
Tant surMonkan
På bussen i morse var det jättemånga väskor som hade egna säten. Om jag någon gång vågar så ska jag fråga var man köper biljett till sin väska och vad den kostar. Fast det kommer jag aldrig våga. Då får jag nog en väska på mig. Hårt.
2 kommentarer:

Mitt liv som fru L sa...

Maken var tydligen i Stockholm idag, och han vart lite blöt om man säger så ;)

Hmm, måste bli bättre på att handla mer krav. Tyvärr räcker väl inte pengarna riktigt till...

Carbonara, fifan så gott! Fast med stekt vitkål :)

Nästa gång får du gå fram och klappa på en väska och säga: Glöm nu inte bältet lilla vän! :D
Blir också trött på det där! Jag blev utskälld en gång när jag höll på och flyttade på en väska, för att få sitta ner. Personen i fråga tyckte att jag kunde stå. Kan säga att väskan åkte ner på golvet...hehe ;)

Vill bara säga att DU och din blogg gör mig glad! Spelar nästan ingen roll vad du skriver, jag väntar bara spänt på nästa inlägg :)

Kram C <3<3<3

monkan sa...

Tack, snälla rara du! Det gör mig glad! <3

Jag tänker att set viktiga är att man gör det man kan för tillfället. Bättre köpa en krav grönsak än ingen!

Jag är ju kaxig när jag skriver, hehe, men IRL...fegis!

Många soliga kramar! /M