VÄLKOMMEN IN I MITT GODA KÖK!

torsdag 11 juli 2013

Shoppingrunda

Idag efter jobbet shoppade jag och maken loss! Semesterkläder - även om vi har fyra arbetsdagar kvar. Två par shorts och tre t-shirts till maken och capribyxor och en Desigualtunika till mig! Desigual ska köpas på rea, hehe, halva priset!

En liten Assar-katt snurrade runt mina ben när Desigualtunikan skulle förevigas för er, kära läsare. Så han fick bli med två gånger! Bästiskatten!

Döden
Nu ska vi grilla och njuta av livet, i morgon ska vi på begravning. Säkert kommer vi diskutera livet och döden och allt däremellan ikväll för just nu känner vi oss små, men glada över att vi finns och har varandra. Och djupare än så tänkte jag inte bli mot er nu. Carpe diem...

4 kommentarer:

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Jag älskar Desigual, de har så snygga kläder! Supersnygg tunika du fick tag i... självklart måste man passa på när det är rea. :-)

Begravning låter jobbigt! :-(

Kram Erika

monkan sa...

Har ett antal Desigual i min garderob :-) och de fungerar år efter år! Fick lära mig att Desigual betyder annorlunda på spanska och de är ju verkligen lite annorlunda men väldigt snygga!

Ja, vi bävar lite över morgondagen men ett avsked känns ändå bra på nåt sätt...usch.

Kram/M

Mitt liv som fru L sa...

Jättefin tunika, den är så du! Och jättesöt Assar, klart han ska vara med matte på bild.

Usch, begravningar är aldrig kul...men det är skönt efteråt. Då kan man på något sätt gå vidare, även om det är svårt! Dagarna innan en begravning är alltid värst, det trappas upp och ju närmre man kommer den där dagen så mår man skit. Makens morbror beskrev det så bra sin mammas begravning: Nu är det över, och så drog han en lättnadens suck...och precis så tycker jag att det känns också, det är sån anspänning innan och efteråt kan man lixsom andas ut.

Ska tänka på dig i morgon!
Kram C <3<3<3

monkan sa...

Tack!
Jag vet att avsked är bra även om det är jobbigt!
<3
/M