VÄLKOMMEN IN I MITT GODA KÖK!

tisdag 13 maj 2014

Full rulle

Vi jobbade på fett bra i helgen; tömde "under-huset" - plankor, trasig kakelugn (!), svärfars skog, dvs snickarvänliga grenar från träd och en del tegelstenar. Bland annat. Allt åkte till återvinningen på söndagen. Vi har sett detta som ett oöverstigligt projekt och att det nu är klart känns fruktansvärt bra!


Bröllopsdag
Trötta men nöjda på lördagskvällen firade vi ändå vår 28-åriga bröllopsdag först med enkla sikroms-snittar; smetana, sikrom och fint hackad purjolök på finncrisp. Och sedan åt vi vinkokta musslor. Toppade allt med en Irish coffee (sockerfri och liten till frun...) innan vi typ svimmade...tidig kväll med andra ord men så var vi inte direkt lediga på söndagen heller...

Enkelt, billigt och vansinnigt gott!

Beach 2014
Tre dagars träningsfritt - ofrivilligt - å andra sidan sprang jag med tunga grejer fram och tillbaka två av de dagarna, så...Men idag gympade jag och det gick jättebra, kroppen hängde med bra!

Monkan leker Äntligen hemma
Ikea efter gympan. Lite sängöverdrag och innerkuddar - man kan aldrig ha för mycket kuddar - och en pläd kom också med och nu har jag provstylat ena (lånade) sängen. Svårt. Ser så jävla lätt ut när de svassar runt och fluffar kuddar på  Äntligen hemma. Bild kommer inte förrän jag är nöjd.

Konsert
På torsdag blir det Robbie Williams på Globen. Vi har så mycket att stå i så jag hade nästan förträngt den...Skäms på mej! Men det ska bli skönt göra något annat än bara styling/städning/fotoförberedelse för en kväll...

Instagram
Jag finns på Instagram och heter tantmonkan. Följ mig gärna!

Sköt om er!

2 kommentarer:

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Grattis i efterhand på bröllopsdagen!
Kram

monkan sa...

Tack! :-)