Kyckling
Så idag blir det kyckling. Majskycklingbröstfile, parmalindad och serverad med en ugnsstekt ratatoille, toppad med fetaost. Innan ska vi njuta av julens sista sillbitar till förrätt.
Finvin
En finvinare ska fram också. En av vilodagarna logisterade jag alla flaskor och märkte de - så ingen ska ta fel och öppna finvin när det finns annat, billigare...hmm.
Detta är ett franskt vin på druvan Sauvignon franc från Loire med djupa bärtoner och kryddiga inslag. Vi får se! Mina finviner kommer från www.vinladan.nu (stora datorn är just nu nedplockad och jag kan av någon anledning inte länka när jag skriver vid paddan) och ännu har vi inte blivit besvikna! Det bästa är att deras smakförslag alltid stämmer!
Önskar er alla en god fortsättning!
2 kommentarer:
Ni är så duktiga som jobbar på med huset! :)
Gott med parmalindad kyckling! :)
Ha en underbar Nyårsafton och Gott Nytt År!
Kram kram
//Lana
Ja det har gått bra jobba på!
Ha en trevlig afton du med!
Kram/M
Skicka en kommentar