VÄLKOMMEN IN I MITT GODA KÖK!

söndag 3 mars 2013

Städa?

Nu har jag tagit sovmorgon - nästan i alla fall - vaknade vid åtta, trött i kroppen men pigg i knoppen...blev lite radiolyssning i sängen, Ring så spelar vi, innan jag klev upp och intog helgfrukost.

I torsdags gjorde jag en köttfärslimpa (efter köttbullsreceptet) för att ha som pålägg på frukostbrödet. Gott! Åt ett kokt ägg mosat med smör också, hehe. Två koppar kaffe med mjölk och grädde fick jag ner under tiden jag läste morgontidningen. Står mig bra på den frukosten. Säkert ända till grillmiddagen ikväll!

Solen skiner idag, hög skön luft ute, vi tog en promenad efter frukosten. Nu pusslar maken vidare med sina trasiga gipsskivor...och jag hade tänkt röja i syrummet. Hoppas jag inte hittar på något roligare innan jag kommer igång med det, bara...Får jag bara städat och fint där så har jag massor med sytankar i mitt lilla huvud!

3 kommentarer:

ryskadockor sa...

Jag kan faktiskt inte sätta igång med något innan jag städat just där jag ska pyssla, sy, sticka osv... hoppas du kommer igång med lite syprojekt! Jag håller på ich fortsätter att sticka på min OddMollyinspirerad väst...
Ha en fin lördag!
Kram kram
//Lana

monkan sa...

Städat och fint! Skönt.

Erika - LCHF till vardag och fest sa...

Vad mysigt med syprojekt. Jag önskar att jag var bra på att sy.
Köttfärslimpa är otroligt gott, åt det i torsdag. Mums!