VÄLKOMMEN IN I MITT GODA KÖK!

fredag 29 mars 2013

Påskpromenad i vårkyla

GLAD PÅSK!

Tre nya viner...

Skärtorsdagen blev lite lilla julafton, hehe. Vår andra låda från Vinlådan levererades. Sex viner till oss som ska bli vinnördar (som om vi inte redan är...) med fakta om regionerna och matförslag att servera till. Känns bra, hehe. Snålar rätt bra på de, fyra viner från förra lådan är ännu oöppnade. Det är inte heller meningen att det ska var vardagsviner utan de ska drickas vid rätt tillfälle!

...och tre till!

Långfredagen vaknade vi ganska tidigt så redan klockan tio var vi på väg in till city för att gå DN:s påsktipsrunda och leta efter adresser och byggnader. Men gissa om det var kallt och blåsigt...många fler än jag och maken travade runt med tidningspappret i näven; men bara vi var under sextiofem...är det en panchogrej? Vi hittade allt utom ett konstverk och då var vi så frusna att det fick bli kaffe på lokal! Konstverket tar vi en annan dag.

Typ sådant här letade vi efter. Här var frågan hur många balkonger som fanns ovanför lilla huset. Fatta att detta är mitt i city!

Nu står lammsteken i ugnen, rättikagratängen är förberedd och rödvinssåsen puttrar på spisen. Jag ska faktiskt gympa - häpp! - sedan kommer sonen hit och äter med oss. Var visst hockey på sportteven också.

2 kommentarer:

Svetlana Driagina sa...

Vi var till Stockholm igår kväll och tittade på Jesus Christ Super Star.
Det var verkligen kyligt att promenera från parkeringen till Göta Lejon. Kom hem vi midnatt...så nu är jag lite trött...Men snart laga mat till påskmiddag! :)
Ha en fortsatt fin Påskhelg!
Kramar!
//Lana

monkan sa...

Å vad roligt se den! Tyckte du den var bra?
Ja den blåsiga luften har ingen värme här! Solen skiner men det är lä som gäller...
Påskkram /M