En superenkel efterrätt av äpplen, kanel, vanilj och smör. Höstgott!
Beräkna ett halvt äpple per person.
Klyfta äpplen, pudra kanel och en aning vaniljpulver över, rör om och låt stå en stund.
Sätt ugnen på 200 grader.
Smöra portionsformar (eller en stor) och lägg ner klyftorna.
Klicka rejäla klickar smör över.
Grädda i ugnen ca 10-15 minuter så äpplena börjar mjukna en aning.
Servera varma med en klick vispad grädde.
6 kommentarer:
Mums! Ser härligt god ut.
Mums, det ser ljuvligt ut! Äpplen är en av mina favoriter i efterrätter!
http://bakasockerfritt.se/
Gott, gott! Förstår att din försvann fortare än makens! ;)
Kram kram
//Lana
Så enkelt och så vansinnigt gott...!
Kram/M
Äpplen är nog den frukt jag äter lite av när jag väljer att äta frukt.
Kram/M
Ja det blev liksom ingen hejd på min snabbhet där...hade tänkt jag bara skulle äta halva portionen, men...
Kram/M
Skicka en kommentar