VÄLKOMMEN IN I MITT GODA KÖK!

torsdag 10 oktober 2013

Musik i högtalarna


Lyssna
På Lilltäppan snurrar just nu Lisa Nilssons senaste skiva mest hela tiden. Å, den är riktigt bra, bra texter och hennes röst är ju underbar! Väl värd ett köp!


Dricka
Snubblade över ett roligt vinställ på Myrorna för någon vecka sedan. Helt nytt - inte vintage som man kan tro av modellen - för en tjuga. Har gått och grunnat ett tag på ett ställ för mina halvflaskor, köper ibland halvflaskor eftersom det oftast räcker med det till en middag för två men de passar inte riktigt i mitt stora ställ. Men nu blev det bra. Nöjd. F-n vad jag gillar Myrorna!


Om ett år
Vi åker förbi vårt nästa boende då och då. ;) Spännande att följa! Och vi har sååå mycket att röja här hemma...nu har vi schemalagt det vi ska göra innan jul. Fram till Lucia har vi några mål och en morot instoppad - Visby en hösthelg. Alla andra helger blir hus-jobb. 

Där ska vi bo! Sjunde våningen, vid inringningen, vardagsrumsfönstret till vänster och balkong framför sovrumsfönstret till höger. Nästa vecka ska översta våningen och taket på; sedan tar det ett år att göra klart allt innanför skalet...

Maten
Vi äter mest uppvärmd mat just nu, hehe. Har lite lådor och gratänger klara i kylen och matlådor i frysen. Tjopp in i mikron och värma, fixa sallad och sedan äta. Funkar bra när vi bara är två vuxna. Skön tid nu med stora barn som flyttat! Var sak har sin tid och nu är det vår tid! 

2 kommentarer:

Mitt liv som fru L sa...

Förberedd mat är ju toppenbra! Det är så skönt att slippa laga mat vissa dagar, å bara ta fram och värma på!

Så spännande med nybyggt boende! Det är nog inte helt omöjligt att min Pingvin kör väggar och dylikt till det där bygget, där ni ska bo! Han kör mycket på Stockholm nämligen!

Kram C

monkan sa...

Hehe, ja världen är ju liten så det är inte alls omöjlig!

Kram/M