VÄLKOMMEN IN I MITT GODA KÖK!

lördag 10 mars 2012

Rensa, rensa, rensa

Vi är så duktiga nu! Nu slänger jag och maken allt gammalt! Bort dåtid! Hej nutid! Välkommen framtid!

Och nästan det bästa av dagens jobb - det där dammiga skräpet under källartrappen! - ett minne blott! Det har tagit energi av mig varje gång jag gått nedför trappen (men av rädsla för spindlarna har jag inte vågat röra nåt...) och nu är det borta! Jag har t o m städat där! I morgon fortsätter rensningen, för min del efter söndagsgympan.

I går blev en datorfri dag för mig eftersom jag jobbade sent och vi var dessutom lite trötta och gjorde en tidig kväll, vilket var bra eftersom vi jobbat hårt idag. Äta hann vi förstås ändå, det blev en tallrik (porslinet är ett gammalt Old Gustavsberg, Florilla, tunt och vackert. Har två flata och två djupa) med Skagenröra, räkor och avocado och ett lchf-bröd stekt i smör och kokokfett.
Var lika gott som det ser ut!

Ikväll blir det Lillemors fläskkotletter (och om det här var en riktig blogg skulle jag ha länkat till inlägget där receptet finns men jag kan inte. Vet inte hur man gör) serverat med Annas ostplättar (samma här) och broccoli. Sonen har bjudit hem en kompis på käk, hehe, om han bara visste att hans morsa är en sådan där dåre...

Har fixat två sorters chips till kvällens höjdpunkt (eller hur? "Ironi") Melodifestivalen eller Mello som man ska säga? Parmachips och ostchips. Tipset på ostchipsen hittade jag på Erikas lchf-blogg och parmachipsen finns väl nånstans bland mina egna inlägg...

Maken spelar Torsten Flinck på Spotify. Själv gillar jag Davids låt. Ha en bra kväll alla!

2 kommentarer:

Erika - LCHF till vardag och fest sa...

Hej! Du undrade över adressen till min blogg, det är http://vardagfest.blogspot.com (inget "s" mellan vardag och fest). Ha en trevlig kväll!

monkan sa...

Tack! Nu har jag lagt in dig - rätt hoppas jag1