VÄLKOMMEN IN I MITT GODA KÖK!

torsdag 28 februari 2013

Lever

Det blev ingen gympa ikväll..! Den gympa jag skulle gå på var ersatt med zumba...och det mina vänner klarar inte Monkan!!! Rytmen i blodet, hehe, nejnej. (Jag var en annan gång på ett "provpass"; två snorunga systrar var ledare, smala som satan, med tröjor som slutade under brösten och byxor som slutade strax ovan musen, vickade som fan på höfterna och var så duktiga att jag bestämde mig för att skippa zumba i framtiden)

Istället blev det möte med maken på affären för att handla middagsmat - dålig planering denna vecka - men vi fick i alla fall med oss billig lax, tulpaner och kycklinglever. Och lite till. Kycklinglevern blev stekt med lök och grädde och rökt paprikakrydda och blandades strax innan servering med korta bitar av LCHF-pasta. Inte dumt. (Billigt, 500 gram kycklinglever går på 23 spänn.)

I morgon blir det gympa på nytt Friskis-ställe; ska testa Ringen efter jobbet för jag hinner inte hem och köra C:s Äntligen fredaggympa eftersom vi ska ha lite AW på jobbet (jag slutar tidigt så jag tänkte hinna gympa innan...snacka om duktig!)

Nu blir det sitta-i-soffan-och-läsa-tidningar-och-böcker!8 kommentarer:

Svetlana Driagina sa...

Det är så gott med kycklinglever! Nu blev jag också sugen på att laga något med kycklinglever!
Ha en fin kväll!
Kram kram
//Lana

Fröken Nilsson sa...

Erkänner....jag har aldrig ätit lever...vet inte om jag känner för det heller ;)

Marja - Baka Sockerfritt sa...

Så tråkigt när den träning man vill köra blir inställd! Har hänt mig ett antal gånger, men tyvärr svårt att undvika. Hatar gym kanske ska tilläggas.

http://bakasockerfritt.blogg.se/

Mitt liv som fru L sa...

Haha, du är så rolig :) Jag hade velat sätt de där tjejerna!

Kan säga att zumba inte är min kopp te heller, har man inte dansen i sig eller har lätt för sig med rytmer...då är det inte lätt. Det är nog för klämkäckt för mig också!

Fan, vad duktig du är som kämpar på med träningen!

Håller med Fröken Nilsson: Lever, nejtack! Kan köpa lika billig kyckling, så jag tar hellre det ;)

Kram C <3

monkan sa...

Ja det är verkligen gott! Jag äter all sorts lever...
Kram /M

monkan sa...

Man kan inte äta allt..men du missar nåt! ;)
/M

monkan sa...

Ja det är surt! Som tur var gjorde jag en koll innan så jag inte hann dit för att upptäcka det...och jag avskyr också gym!
/M

monkan sa...

Min träning flyter på nu, den är snart på gränsen till besatt...men vad ska man göra när armhävningarna plötsligt sitter? ;)

Lever, lever, lever du vet inte vad du missar!!! ;)

Kram /M