VÄLKOMMEN IN I MITT GODA KÖK!

lördag 2 februari 2013

Plocktallrik

Åkte direkt till Friskis efter jobbet på fredagen, var lite tidig så jag kunde gå lite löpbandet innan själva gympan. Ojoj, hur ska detta sluta?

Handlade middag efter det, veckans matinspirationslöshet hängde med även igår men fick med lite kallskuret hem. Både make och son var nöjda. Och på tallriken är det bara en produkt som innehåller något onödigt. Det krävs lite innehållsläsande för att hitta lufttorkad skinka och goda ostar utan tillsatser och konserveringsmedel! På tallriken är det rostbiffen som inte är helt ren, gissar att det är kryddlagen som ställer till det med druvsockret och E 450! Knaprade dessutom några finncrisp till eftersom jag inte hade något fröknäcke...

Bra plock, bara rostbiffen har lite tillsatser. Men att det ska vara så svårt hitta?

FREDAGSTEVE

Kokade kycklingbuljongKRAV-kyckling samtidigt som På spåret visades. Synd att paret Haag förlorade. Jag har lite svårt för den där skumma historieprofessorn. Och apropå teve, och svårt för, vi fastnade sedan vid Skavlan och blev vittne till det oerhört pinsamma inslaget med Anna Wahlgren. Vi blev tvungna stänga av. Hur kommer man på tanken att bjuda in en misslyckad kvinna som uppenbarligen inte var riktigt...ja, klar i huvet...? Ytterst pinsamt och jag har aldrig riktig gillat hennes bok Barnboken heller. Vet ändå inte om jag ska tycka synd om henne, eller?

DAGENS SYSSLOR

Nu står matlagning på agendan, vi får gäster ikväll, gäster som gillar god mat och gott vin. Därför blir det en trerätters med utvalda viner till! (Därav kycklingfonden jag kokat. Den ska med i rödvinssåsen.) Jag ska göra middagen LCHF utan gräddsås, tänkte jag. Mer om det i kommande inlägg.

Ha en bra lördag, här skiner solen och det är minus fem grader. Hur ser vädret ut hos er?


5 kommentarer:

ryskadockor sa...

Gott med plocktallrik! :)
Synd bara att det fortfarande inte går att köpa fera charkprodukter utan onödiga tillsatser!
Ha en toppen dag!
Kram
//Lana

Erika - LCHF till vardag och fest sa...

Plocktallrik är ju så gott. Tyvärr var det ett tag sedan jag åt det... får bli bättring på det. :-)

monkan sa...

Det har nästan blivit en grej för mig, jag läser på allt...;)
Kram/M

monkan sa...

Det är ju faktiskt perfekt fredagsmat! Normal brukar jag ha lite fetare röror med men hann inte igår...gick bra ändå!
/M

Mitt liv som fru L sa...

Plocktallrik är en favvo här också! Älskart! Skulle gärna vilja ha din tallrik just nu ;)

Kram C